VAG-sidorna

Wasa Motor HB – En oberoende specialist

Wasa Motor HB är i särklass Sveriges ledande experter när det handlar om specifika VAG-motorer. Vi har på djupet specialiserat oss på flera utav deras motorer.

Vi erbjuder en rad olika tjänster på området såväl som egna produkter, speciellt framtagna för att åtgärda och förebygga vanliga och kostsamma haverier.
Vi säljer våra produkter och tjänster till såväl företag som privatpersoner runt hela världen.

Kunskap på djupet

Tack vare vår långa erfarenhet av utvecklingsarbete och forskning, har vi möjligheter som andra saknar. Vi förstår hur en motor fungerar både i teori och praktik, allt ifrån kemiska föreningar i material till de fysiska påfrestningarna. Det är först när denna grund finns, som man verkligen kan felsöka en motor.

På Wasa Motor nöjer vi oss inte med att hitta felet. Vi tar reda på hur det uppstod från början och om det går att förebygga i framtiden.

Vår Maskinpark

Eftersom vi själva tillverkar komponenter, kan vi ibland utläsa om en svag komponent av tillverkningspraktiska skäl inte håller måttet. I dessa fall har vi ofta möjlighet att konstruera om konceptet från grunden. Där kommer vår stora maskinpark in i bilden.

Att under ett och samma tak kunna felsöka en komponent, konstruera om eller nyutveckla en egen är fantastiskt. Lägg sedan därtill att kunna tillverka allt från prototyp till serietillverkning i samma lokaler, det är helt oslagbart ur kvalitets- och effektivitetssynpunkt.

Specialisering

Sist men inte minst har vi lagt tusentals timmar på forskning kring de motorerna vi specialiserat oss på. Vi har under åren samlat på oss en enorm kunskap om bland annat TFSI-motorerna, vilket lett till att folk från hela världen kontaktar oss dagligen för att fråga om råd och tips.

VAG – Audi, Volkswagen, Skoda och Seat

I våra VAG-sidor försöker vi nu samla så mycket kunskap som möjligt. Målsättningen är att det så småningom ska bli första sidan att besöka för tips eller hjälp med felsökning.


Ny filial för bilarbeten.